Wat leuk dat u ons wilt leren kennen!

Wij zijn Fenna en Karlijn. Allebei waren we al werkzaam in de kinderopvang en we hebben bij elkaar opgeteld al 22 jaar ervaring met werken met kinderen van 0 tot 18 jaar. In 2023 hebben we besloten dat het tijd was om al deze ervaring te bundelen en samen een persoonlijke en huiselijke kinderopvang op te zetten in het plattelandsdorp Hauwert.

Beiden zijn we geboren en getogen Hauwerters met een liefde voor het dorp en de prachtige omgeving. Er valt zoveel te leren en te doen in het dorp voor kinderen want er is natuur en ruimte in overvloed. Wij willen dan ook graag met de kinderen van onze opvang veel tijd buiten doorbrengen.

Hauwert is een klein dorp en onze opvang sluit daar bij aan. We hebben drie groepen. Het kinderdagverblijf bestaande uit één babygroep (0-2 jaar) en één peutergroep (2-4 jaar). Daarnaast hebben we nog onze buitenschoolse opvang (4-12 jaar) in Basisschool De Vijzel. Juist door de kleinschaligheid zijn we flexibel en persoonlijk. Wij zijn klein, maar fijn. En daar zijn we trots op!

 
Werken bij Vlinderwerf