Buitenschoolse opvang, ook tijdens studiedagen en in vakanties

Kinderdagverblijf Vlinderwerf - Buitenspelen kinderopvang
 

Onze buitenschoolse opvang (BSO) vangt kinderen op van 4 tot 12 jaar oud. Op De Vlinderwerf bieden wij een stimulerende omgeving voor spel, ontdekking en ontspanning. De BSO-groep bevindt zich in OBS De Vijzel. Onze medewerkers staan o.a. na schooltijd klaar om de kinderen op te vangen. Ook kinderen van Basisschool De Koet kunnen worden opgehaald door ons zodat ze opgevangen kunnen worden op onze BSO.

Ons ervaren team is toegewijd aan het aanbieden van diverse activiteiten die creativiteit, ontspanning, teamwerk en individuele groei bevorderen. We organiseren interactieve spellen, knutselactiviteiten en educatieve bezigheden om kinderen te helpen nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en duurzame vriendschappen te smeden.

Bij onze buitenschoolse opvanggroep begrijpen we het belang van onderwijs. We werken samen met de kinderen en de basisschool om hun leerproces te ondersteunen. Bovendien voorzien we in gezonde tussendoortjes om hen de hele dag energiek te houden.

 
Kinderdagverblijf Vlinderwerf - Buitenspelen kinderopvang
 

Buiten spelen op de BSO

Buitenspelen bij de BSO biedt tal van mogelijkheden, zoals gezellige hoekjes, actief voetballen, steppen, fietsen en spelen op de natuurspeelplaats. Onze pedagogisch medewerkers begeleiden deze activiteiten met veel aandacht voor de kinderen. Regelmatig trekken we erop uit naar het nabijgelegen natuurgebied, het Egboetswater, waar altijd avontuur te beleven is.

Het vakantieprogramma van de BSO

Het vakantieprogramma van de BSO zorgt ervoor dat vakanties bij ons een feestelijke gelegenheid worden. In samenwerking met de kinderen stellen we een programma samen vol leuke en educatieve activiteiten. We streven er ook naar om tijdens elke vakantie een uitstapje te organiseren iedere keer op een andere dag, zoals bijvoorbeeld naar een binnen- of buitenspeeltuin. Onze vakantieopvang staat garant voor een ervaring vol ontdekkingen en plezier.

 
Kinderdagverblijf Vlinderwerf - Buitenspelen kinderopvang