Onze locatie

Kinderdagverblijf Vlinderwerf - Locatie
 

Welkom bij Kinderopvang Vlinderwerf in Hauwert. Onze opvang bevindt zich in Dorpshuis de Werf in Hauwert. Bij ons op de locaties kunnen kinderen van 0 tot 12 jaar naar hartenlust spelen, leren en ontdekken. Zowel ons kinderdagverblijf als onze buitenschoolse opvang, beiden gelegen in het hart van Hauwert, is goed bereikbaar voor families vanuit Hauwert en ook voor families uit omliggende dorpen zoals Oostwoud, Midwoud, Zwaagdijk en Nibbixwoud.

Het plattelandsdorp Hauwert staat bekend om zijn mooie natuurlijke omgeving en hechte maar open gemeenschap. Onze opvang is gebaseerd op deze twee belangrijke eigenschappen. We maken ook volop gebruik van onze omgeving door er regelmatig met de kinderen op uit te trekken en te genieten van de natuurlijke omgeving.

We hebben twee locaties. Ten eerste onze locatie voor kinderen tot 4 jaar. Deze kun je vinden in Dorpshuis De Werf. Hier hebben we twee groepsruimtes; een babygroep voor 0-2 jaar en een peuterschool/dagopvang voor kinderen van 2-4 jaar. Meer uitleg over onze unieke peutergroep vindt je onder het kopje “Soorten opvang” -> “Peutergroep”.

Bij onze babygroep ligt de focus op het creëren van een rustige, warme en gezellige groep waarin onze allerkleinste kindjes met vertrouwen op ontdekkingstocht kunnen gaan. Hier vangen we maximaal 8 kindjes op.

Op onze peutergroep bieden we uitdagende omgeving waarin we de kinderen stimuleren om nieuwe vaardigheden en kennis op te doen die aansluit bij hun ontwikkeling. Op deze groep vangen we maximaal 12 kinderen op.

Onze BSO is gesitueerd in Basisschool De Vijzel. Hier hebben we een groepsruimte met veel verschillende hoekjes waar de kinderen zich prima kunnen vermaken met elkaar. Op de BSO bieden we kinderen van 4-12 jaar een plek aan om te relaxen en spelen na een schooldag. We organiseren verschillende vrijblijvende activiteiten om kinderen hun nieuwsgierigheid te prikkelen. Buiten kunnen we gebruik maken van de prachtige natuurspeeltuin en dat doen we dan ook graag! Hier gaan we graag lekker ravotten. Er valt genoeg te ontdekken!

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze opvang? Je kunt altijd vrijblijvend een rondleiding aanvragen via ons contactformulier.