Werken bij Vlinderwerf

Kom jij ons team versterken?

Ben jij een lief en zorgzaam persoon die graag met kinderen werkt? Kinderopvang Vlinderwerf is op zoek naar de allerliefste pedagogisch medewerker om ons kleine toegewijde team te versterken. Je krijgt de ruimte om jouw talenten te benutten. Als je een passie hebt voor het maken van een positieve impact op het leven van kinderen en het creƫren van een liefdevolle omgeving, horen we graag van je!

Wie zijn wij?

Wij zijn Kinderopvang Vlinderwerf. Wij bieden kleinschalige opvang in een groene omgeving. Samen met ons kleine team verzorgen wij dagopvang en buitenschoolse opvang aan kinderen van 0 tot 12 jaar. Wij bieden onze kinderen een diverse omgeving met veel speel- en onderzoeksmogelijkheden. Elke dag gaan wij lekker buiten spelen of een rondje wandelen zodat we optimaal kunnen genieten van onze omgeving.

 
Werken bij Vlinderwerf

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar de allerliefste pedagogisch medewerker. Ben jij iemand waar onze kinderen graag naar toe gaan om te vragen om hulp of gewoon voor een lekkere knuffel. Je bent ondernemend en oppert graag leuke, creatieve of verrassende activiteiten om te doen samen met onze kinderen. Ook heb je een prima beheersing van de Nederlandse taal, dit in verband met de taaleis die gesteld wordt vanuit de overheid.

Ben je benieuwd of je met jouw diploma kan werken op ons kinderdagverblijf of onze buitenschoolse opvang? Kijk op www.kinderopvang-werkt.nl/diplomacheck-kinderopvang.

Ben jij enthousiast geworden?

Stuur dan nu jouw actuele CV met een korte begeleidende brief waarom jij vindt dat deze functie perfect bij jou past naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We horen graag van jou!

Heb je vragen?

Neem gerust contact met ons via de mail of via ons telefoonnummer 06-49158971.

Acquisitie niet gewenst.